Keemink Entertainment

HOME   WIE ZIJN WIJ?  LOCATIES  NIEUWS  REFERENTIES  GASTENBOEK  CONTACT                            
Shadow

KEEMINK ENTERTAINMENT OP VERSCHILLENDE BEURZEN!

Keemink Entertainment staat ieder jaar op verschillende beurzen. De beurzen vinden meestal plaats in het voorjaar en het najaar. Wij zullen onze nieuwste show daar laten zien en natuurlijk uitleg geven over ons bedrijf en personeel. Natuurlijk staan we ook op de open trouwlocatieroute bij Residence Rhenen en Kasteel Montfoort op 23 september 2018

   


KEEMINK ENTERTAINMENT WERKTE MEE AAN EEN PROGRAMMA VAN RTL 4: MARRIED AT FIRST SIGHT

Keemink Entertainment was gevraagd om mee te werken aan het TV programma 'Married at first sight'. 

Tijdens de opnames in de Commanderije Montfoort heeft Keemink Entertainment het geluid en de muziek tijdens de ceremonie en
de avondfeesten verzorgen. Deze optredens worden door Talpa voor RTL4 opgenomen. 

Over het programma: 

In Nederland strandt één op de drie huwelijken en gemiddeld duren deze niet succesvolle relaties 14 jaar... Iets doen we dus fout. Kunnen we niet kiezen? Of kiezen we altijd voor de foute partners, for all the wrong reasons? Misschien is de wetenschap wel veel beter in het uitzoeken van onze ideale partner? In Het geheim van een goed huwelijk nemen we de proef op de som.

Dit sociale experiment begint met 4 bruiloften: 4 koppels die op papier de perfecte match zijn maar… die elkaar nog nooit hebben gezien!
Een team van experts heeft hen gematcht op basis van diverse wetenschappelijke methoden zoals DNA test en MRI scan.

Na het jawoord volgen we alle koppels voor een langere periode. Langzaam ontstaat een beeld van de liefde… of het ontbreken van de liefde.
Kan de wetenschap de slagingskans van een relatie vergroten of is kiezen met je hart nog steeds de beste optie?
Met andere woorden, is echte liefde verklaarbaar?

 


___________________________________________________________________________________________________________________
KEEMINK ENTERTAINMENT PROMOFILM (WEDDING SHOW)
 
!
KEEMINK ENTERTAINMENT IN DE BRUID & BRUIDEGOM!

Voor een spetterende bruiloft is goede muziek een onmisbaar ingrediënt. Keemink Entertainment biedt bruidsparen een breed scala aan mogelijkheden om van hun bruiloft een knalfeest te maken.Klik hier om het hele artikel te openen


DEMO DAGEN

Kom ons een keer live meemaken!

Gaan jullie binnenkort trouwen, ben je binnenkort jarig, geven jullie binnenkort een themafeest of is jullie bedrijf van plan een bedrijfsfeest te geven?
Kom dan eens langs op één van onze demo avonden. 
Tijdens zo'n demodag laten we zien wie onze DJ's zijn, hoe onze drive-in shows eruit zien en wat we nog meer voor jouw feest kunnen betekenen.

Wij zullen op deze dag al jullie vragen beantwoorden onder het genot van een kopje koffie!

NIEUWPersoonlijke demo shows!  Vinden jullie het fijner om samen een demo show bij te wonen zonder anderen erbij, zodat wij nog meer persoonlijke aandacht kunnen geven aan jullie wensen, dan kan dat natuurlijk ook! Maak snel een afpsraak per mail of telefoon! 


Stuur ons een mail of vul het contactformulier in als je/jullie interesse hebben om een demo-avond bij te wonen. 

  


VERLICHTE DANSVLOER RAZEND POPULAIR

Bent u op zoek naar een trendy dansvloer?

Keemink Entertainment krijgt steeds meer aanvragen voor verlichte dansvloeren. Zie het filmpje hieronder voor een voorbeeld:


Bent u op zoek naar een TRENDY dansvloer?
Onze vloer is de mooiste, de platste en de voordeligste vloer van Nederland. Bovendien is hij tijdelijk extra scherp geprijsd!

Wij hebben gemerkt dat er diverse andere aanbieders zijn die hier niet blij zijn met onze scherpe prijzen en soms zover gaan dat ze klanten onzinverhalen op de mouw proberen te spelden in de hoop hen ervan te overtuigen voor hun duurder of inferieur product te kiezen.

Laat u niet voor de gek houden, u boekt bij ons de beste kwaliteit tegen de laagste prijs, GEGARANDEERD!

Waarom zijn wij zo goedkoop? Dit is onze kracht!
- De vloer die wij leveren is een eigen ontwikkelde vloer. De vloer is ontwikkeld in 2014 en is hierdoor voorzien van de nieuwste technieken.

- De vloer is veel platter dan andere vloeren, lichter in gewicht waardoor de vloer door een man gelegd kan worden (dit scheelt ons en dus ook u veel in de kosten).

- De vloer is voorzien van LED verlichting en heeft dus een laag stroomverbruik en heeft een langere levensduur en hogere betrouwbaarheid.

- De vloer werkt op laagspanning en hangt dus niet zoals sommige andere vloeren rechtstreeks aan de netspanning. Compleet veilig voor u en uw gasten dus!

- De vloer wordt door onze eigen ontwikkel afdeling ontwikkeld en grotendeels bij ons intern geproduceerd. Daarmee blijven de kosten laag en dat vindt u terug in onze verhuurprijzen.

Bent u nog niet overtuigd? Vergelijk gerust met andere aanbieders, velen gingen u voor en kwamen tot dezelfde conclusie.

 Mooie fote dansvloer dit jaar!


KEEMINK ENTERTAINMENT BIEDT NU OOK VIDEOGASTENBOEKEN AAN:

Keemink Entertainment is per 1 oktober 2011 een samenwerking aangegaan met een groot videogastenboekbedrijf. Keemink Entertainment ziet veel toekomst in deze digitale gastenboeken en kan door eigen beheer deze videogastenboeken voor een aantrekkelijke prijs aanbieden. 

Shadow
Alle rechten voorbehouden 2022 - www.keemink-entertainment.nl - Design by The Right Productions